Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο

ΚΑΡΒΟΥΝΑ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ  -  ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ 

 
Εσύ ήξερες ότι το καλύτερο ψήσιμο γίνεται μαζί με ξύλα για τζάκι; 
 
2  τσουβάλια κάρβουνα  *11-13kg έκαστος
+ 1 τσουβάλι ξύλα (ανάμεικτα Βραδύκαυστα)
+ 1 τσουβάλι προσάναμμα 
+ 1 τσουβάλι φυσικό πριονίδι 
+ μεταφορά και τοποθέτηση 
 

 ΜΟΝΟ 59€ 

*ανέπαφη παράδοση 

** Ρίχνετε πρώτα το τσουβάλι με τα αρωματικά ξύλα οξιάς δρυς και ελιάς στην ψησταριά σε μορφή πυραμίδας, χρησιμοποιώντας και το πριονίδι και το προσάναμμα, μόλις η φωτιά ανάψει για τα καλά εναποθέστε τα κάρβουνα!
Ανάλογα με τα κιλά του κρέατος που θα ψήσετε ρωτήστε μας την ποσότητα του κάρβουνου που θα χρειαστείτε
ΚΑΛΟ ΨΗΣΙΜΟ! 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

 

 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

Το XYLA.GR από την Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020, σε  συμμόρφωση με τα μέτρα πρόληψης που τέθηκαν σε εφαρμογή  για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19 θα συνεχίσει να σας  εξυπηρετεί μόνο τηλεφωνικά και μέσω του eshop της εταιρείας.

Θεωρούμε υποχρέωση και καθήκον να προστατέψουμε τους συνεργάτες μας, τις οικογένειές τους και εσάς τους φίλους και πελάτες μας.
Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας! Για να προστατευθούμε και να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να παραμείνουμε κοντά σας ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία για όλους, με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της ασφάλειας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP ΜΑΣ


Μεγάλη ποικιλία από κάρβουνα & άλλα δασικά είδη

Η Xyla.gr, μια από τις σοβαρότερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου εμπορίας λιανικής ξυλοκάρβουνου, έχει ως σκοπό τη διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών της παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα, αλλά και τη δημιουργία νέων πελατών πανελλαδικά αξιοποιώντας το διευρυμένο δίκτυο πωλήσεών της που αφορά κατά κύριο λόγο τα κάρβουνα.

Κάρβουνα χωρίς υγρασία, σκόνη και τρίμματα.

Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία από κάρβουνα, πέλλετ,προσανάμματα και άλλα δασικά είδη, σε μεγάλη διαθεσιμότητα.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε με άνεση και ευκολία να δείτε τα κάρβουνα που προμηθεύουμε, να παραγγείλετε την ποσότητα που θέλετε, ενώ μπορείτε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε.Σας καλούμε να περιηγηθείτε στα προϊόντα μας σε αυτή την ιστοσελίδα ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά ζητάτε σε προνομιακές τιμές.

       

Διαθέτουμε καυσόξυλα από το 1957 και μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για την άριστη ποιότητα των ξύλων που σας προμηθεύουμε.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Διαθέτουμε 7 υποκαταστήματα και αποθήκες σε όλη την Αττική για την άμεση εξυπηρέτησή σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟ MEGA ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  Λεωφόρος Λαυρίου 53 
Βρείτε μας Google maps ‘’xyla.gr’’
210-9656814
210-6847948 

copyright © xyla.gr
power & design bqd

Τα cookie μάς βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie από εμάς.