Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο

Καθαρισμοί τζακιών

Καθαρισμοί τζακιών

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ (*ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΖΩΥΦΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΟΝΟ από 39€ και *δώρο ένα τσουβάλι ξύλα αξίας 10€ με την πρώτη σας παραγγελία.

*Η τελική τιμή του καθαρισμού διαμορφώνεται πάντα από το συνεργείο που σας επισκέπτεται
 ανάλογα την ώρα και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.
*Η απολύμανση έχει έξτρα κόστος 12,90€ και είναι προαιρετική. 
*Η επίσκεψη για εκτίμηση σε περιπτώσεις αδυναμίας ελκυσμού είναι στα 30€ 
*Τα ξύλα είναι δώρο στην πρώτη παραγγελία σας από την εταιρία μας  και είναι 1/10 του κυβικού χύδην.

Πείτε μας μερικά στοιχεία και άμεσα ένας εξειδικευμένος τεχνικός σας καλεί για ραντεβού 


Μεγάλη ποικιλία σε καπέλα καμινάδας

Καπέλο κλασσικό αντιμαγνητικό

Καπέλο κλασσικό αντιμαγνητικό

206,5€

Βαρελάκι κόκορας

Βαρελάκι κόκορας

185,5€

Καπέλο κλασσικό αντιμαγνητικό

Καπέλο κλασσικό αντιμαγνητικό

173,25€

Καπέλο κλασσικό

Καπέλο κλασσικό

140€

Καπέλο σταθερό

Καπέλο σταθερό

136,5€

Δείτε πληροφορίες και τιμές


Ίσως φωλιά πουλιών έχει εγκατασταθεί στην καμινάδα σας, μέλισσες έχουν κτίσει το σπίτι τους ή ακόμα-ακόμα δεν έχετε ανοίξει το τάπερ (τάπερ είναι το σιδερένιο εκείνο κομμάτι ανακλυνώμενο που βρίσκεται στο επάνω μέρος της εστίας του τζακιού).

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαθέτουμε καυσόξυλα από το 1920. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1956. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΧΘΕΣΙΝΟΙ Η ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ “ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!!!

ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΕΣΤΙΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ;

Στα εσωτερικά τοιχία της καμινάδας από την καύση των ξύλων δημιουργείται το πουρί που περιέχει ένα από τα βλαβερά στοιχεία που είναι το κρεόζωτο*

*κρεόζωτο (Χημ.). Μείγμα αρωματικών οργανικών ενώσεων ή φαινολών, το οποίο λαμβάνεται από την απόσταξη των ξύλων της οξιάς ή άλλων φυτών και της λιθανθρακόπισσας. Το προερχόμενο από την απόσταξη των ξύλων καύσης είναι ένα ελαιώδες, άχρωμο έως κίτρινο υγρό κατά την παρασκευή του, το οποίο όμως μαυρίζει γρήγορα όταν εκτεθεί στο φως. Έχει ερεθιστική γεύση και διαπεραστική οσμή καπνού. Διαλύεται στο ζέον νερό και στην αλκοόλη. Περιέχει –εκτός από φαινόλες– κρεσόλες και γουαϊακόλη. Για τις έντονες αντισηπτικές και βαλσαμώδεις ιδιότητές του, χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν ως φάρμακο, κυρίως για τη θεραπεία των ασθενειών του αναπνευστικού συστήματος. Το προερχόμενο από τη λιθανθρακόπισσα κ. είναι ένα παχύρρευστο, ελαιώδες υγρό, με χρώμα πορτοκαλί έως μαύρο, το οποίο έχει καυστική γεύση. Είναι ελάχιστα διαλυτό στο νερό, ενώ διαλύεται κυρίως στη βενζίνη. Χρησιμοποιείται ως συντηρητικό ξύλων και ως συστατικό αδιαβροχοποίησης. Χρησιμοποιείται επίσης σε μικρότερο βαθμό και ως ζιζανιοκτόνο.

Με λίγα λόγια η δουλειά μας είναι να κλείσουμε τέλεια την εστία αεροστεγώς με ειδικά μέσα να καθαρίσουμε ξύνοντας με προεκτηνόμενο μηχάνημα όλη την καμινάδα και να το απομακρύνουμε το τελευταίο καθώς και όλα τα υπόλοιπα ιζήματα που έχουν καθίσει στα τοιχώματά της και που σε αυτά οφείλεται η κακή λειτουργία του τζακιού, (καπνός στο σπίτι, άσχημη μυρωδιά) καθώς επίσης το σημείο πίσω από το τζάκι (κούρμπα) οπού εντοπίζεται κυρίως το μεγαλύτερο πρόβλημα, τέλος να συλλέξουμε ότι έχει πέσει στην εστία από όλο τον καθαρισμό με τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα αναρρόφησης.

Καθαρισμός τζακιού
Καθαρισμός τζακιού
Καθαρισμός τζακιού
Καθαρισμός τζακιού

Όταν μας καλέσετε σε οποιοδήποτε μέρος των Αθηνών και να βρίσκεστε ένα από τα επτά (7) συνεργεία μας με χαρά θα σας επισκεφτεί δωρεάν θα καθαρίσει με απόλυτη ακρίβεια το τζάκι σας και θα σας δώσει τις αποτελεσματικότερες πληροφορίες και λύσεις για τον καλύτερο ελκυσμό του τζακιού σας καθώς και την ασφάλεια την δικά σας και των γύρω σας. (μην ξεχνάμε ότι οι καμινάδες βρίσκονται συνήθως στις γωνίες πολυκατοικιών και κορυφές σκεπών, ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα κακής συντήρησης αυτόματα προκαλεί σπάσιμο της καμινάδας με αποτέλεσμα τούβλα, στέρεη λάσπη και σίδερα να εκσφενδονιστούν περίγυρα και με μεγάλη ταχύτητα, εάν αναλογιστούμε και το ύψος της εκάστοτε καμινάδας!!)

Με ειδικά μηχανήματα ελκυσμού θα μετρήσει την απόδοση του τζακιού σας καθώς και για την εξωτερική εμφάνιση (κατεστραμμένα πυρότουβλα, βρώμικη εστία κλπ).

 

Σημαντικές πληροφορίες!!

Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι ένα τζάκι θέλει συντήρηση (σέρβις) κάθε 4 κυβικά καμμένων ξύλων κατά την διάρκεια του χειμώνα το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής δέχεται 4000 τηλεφωνήματα μόνο στην Αθήνα για φωτιές καμινάδων τζακιών!! Ένα τζάκι είναι σαν μια μηχανή αυτοκινήτου που για παράδειγμα κάθε 50.000 χιλιόμετρα θέλει σέρβις συντήρηση, το ίδιο και το τζάκι.

Στη Γερμανία καθώς και σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες για την ενοικίαση μιας οικίας με τζάκι επιβάλλεται νομοθετικά μαζί με τις πιστοποιήσεις ενεργειακών επιθεωρητών (κουφώματα, μονώσεις, θερμομόνωση τοίχου κλπ) επιβάλλεται και πιστοποιητικό ασφαλούς λειτουργίας με τον τελευταίο καθαρισμό του!!

Ο καθαρισμός της

α. Καμινάδας καθώς και η συντήρηση της

β. Εστίας

Γίνεται μόνο με την χρήση μηχανήματος, σε καμία περίπτωση χημικών προϊόντων.

 1. Δεν γίνεται ποτέ σωστός καθαρισμός αν δεν ξυστεί η καμινάδα μηχανικά. Ωστόσο εάν βάλουμε ένα εξαιρετικά δυνατό χημικό με φωτιά στην καλύτερη περίπτωση ένα μέρος μόνο του ιζήματος, το κατακάθι της καμινάδας, θα πέσει μόνο. Και αν υπάρχουν γωνίες το αποτέλεσμα θα είναι να μείνουν εκεί και να φρακάρει για πάντα!! (Η λύση για την απελευθέρωση της καμινάδας θα ήταν μόνο η τομή – σπάσιμο της καμινάδας)
 2. Τα πυρότουβλα της εστίας είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο που το ένα με το άλλο είναι αλληλένδετα, σε περίπτωση παρεμβολής χημικού προϊόντος πχ χλωρίνης οι αρμοί που είναι μόνο πυράντοχοι και όχι ανθεκτικοί στα χημικά προϊόντα καταστρέφονται με αποτέλεσμα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών να πραγματοποιείται το φαινόμενο ντόμινο και ένα-ένα τα πυρότουβλα θα ξεκολούν.

 

 • Μην καίτε ποτέ νοβοπάν, πλαστικά ή άλλα υλικά εκτός από τα νόμιμα καυσόξυλα. Βλαβερά για τον οργανισμό και για το τζάκι σας εύφλεκτα στοιχεία θα δημιουργήσουν μεγαλύτερο κίνδυνο για πρόκληση πυρκαγιάς της καμινάδας.
 • Μην ψήνετε στο τζάκι, εάν πάραυτα θέλετε να το κάνετε να έχετε υπόψιν ότι έχετε ένα όχημα που μπορεί για παράδειγμα να τρέξει με 100 χμ την ώρα και εσείς το τρέχατε με 250 χμ την ώρα οπότε ο χρόνος συντήρησης μειώνεται!
 • Εάν αντιληφθείτε ότι το τζάκι σας ενώ δούλευε τώρα δεν τραβάει σταματήστε την χρήση του και καλέστε μας αμέσως! Συμβαίνει ακριβώς το ίδιο όπως με τις αρτηρίες ενός παχύσαρκου και χρόνια μανιώδους καπνιστή που κλείνουν σιγά-σιγά και δεν αφήνουν το αίμα να κινηθεί με ευκολία....Είναι σαφές δείγμα ότι κλείνει το στόμιο της καμινάδας με αποτέλεσμα να μην αφήνει τον καπνό να διαφύγει στην ατμόσφαιρα.
 • Εάν καπνίζει το τζάκι σας εξ αρχής, με ειδικά αιολόμετρα θα μετρήσουμε την απόδοση του τζακιού και θα σας προτείνουμε επιτόπου την λύση στο πρόβλημά σας!!!

 

Δείτε τα δυσάρεστα και επικίνδυνα αποτελέσματα μιας καμινάδας που δεν έχει συντηρηθεί με τον σωστό τρόπο!

 

Δείτε το video

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ 39 ΕΥΡΩ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ
 • ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΛΚΥΣΜΟΥ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΤΣΑΛΙΝΕΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ , ΝΤΙΖΕΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΝΑΛΑΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ )
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΕΣΤΙΑΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΟΒΟΥΡΤΣΑ (ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ ΚΟΜΑΤΙΩΝ)
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΑΠΕΡ ΣΤΑΧΤΗΣ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΓΩΝΙΑΣ ΤΖΑΚΙΟΥ (Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΟΥΡΜΠΑ ( ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ )
 • ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 39 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!

 

*Η ΤΙΜΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

Μένω σε πολυκατοικία πως γνωρίζω ποια είναι η καμινάδα μου;

Όταν έλθει το συνεργείο μας σε αυτή τη περίπτωση τους ενημερώνεται και ανάβουμε μια μικρή εστία φωτιάς στο τζάκι σας από άοσμο υλικό που παράγει μεγάλη ποσότητα καπνού. Ένας τεχνικός είναι ήδη στην ταράτσα στο ύψος των καμινάδων και ελέγχει τα στόμια. Η διαδικασία αυτή διαρκεί 2-5 λεπτά.

Δεν έχω πρόσβαση στην ταράτσα- κεραμοσκεπή μου ούτε και με σκάλα.

Κανένα πρόβλημα το συνεργείο μας αφού έχει προστατέψει πολύ καλά τον χώρο εσωτερικά της εστίας κάνει τον καθαρισμό εσωτερικά με απόλυτη ακρίβεια και καθαριότητα.

Μένω στον τέταρτο όροφο και η καμινάδα του τζακιού μου καταλήγει στην καμινάδα του τζακιού του ιδιοκτήτη του πέμπτου ορόφου, πως θα καθαριστεί;

Πολύ απλά με μια μεταξύ σας συνεννόηση θα φροντίσετε να είστε και οι δύο ιδιοκτήτες εκεί! Με την ευκαιρία κανονίστε και τον καθαρισμό του πέμπτου.

Έχω στρώσει χαλιά, έχω έπιπλα, υπολογιστή, τηλεόραση, ηχοσύστημα πρέπει να τα βγάλω;

Σε καμία περίπτωση, κλείνουμε το τζάκι τόσο καλά που δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση διαρροής καπνού.

Έχω μωρό στο σπίτι υπάρχει κίνδυνος για το αναπνευστικό του σύστημα εφόσον γίνει καθαρισμός;

Φυσικά και όχι, όταν γίνει ο καθαρισμός της καμινάδας το βλαβερό κομμάτι που είναι η μαυρίλα στα τοιχώματα μαζί με όλες τις άσχημες για το αναπνευστικό μας σύστημα καταλήγει στον κάδο αναρρόφησης περισυλλογής του συνεργείου μας. Ωστόσο καλό θα ήταν κατά την διάρκεια του καθαρισμού, το μωρό να είναι σε άλλο μέρος του σπιτιού για λόγους ασφαλείας και μόνο.

Όταν ανάβω τον εξαεριστήρα της κουζίνας καπνίζει το τζάκι μου.

Αυτό οφείλεται στην κακή ανακύκλωση του αέρα όταν ανοίγει το μοτέρ του εξαεριστήρα δημιουργείται τεχνητός αιολισμός ο οποίος είναι σαφέστατα πιο δυνατός από τον φυσικό, με αποτέλεσμα να θέλει να “αρπάξει” και τον υπάρχοντα καπνό του τζακιού. Σε αυτή την περίπτωση κάνουμε τις κατάλληλες προσθέσεις στο τζάκι για να λυθεί το πρόβλημα. Ρωτήστε τον τεχνικό του συνεργείου μας κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Θέλω να πλύνω την εστία μου γιατί είναι μαυρισμένη, τι χημικό να χρησιμοποιήσω;

Δεν πλένουμε ποτέ την εστία με χημικά, θα αρχίσουν να ξεκολλούν τα τούβλα της μόνο βάψιμο

Έχω πολλές γωνίες στην καμινάδα του τζακιού μου πως θα περάσει το μηχάνημα καθαρισμού σας;

Τα μηχανήματα που έχουμε είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από εύκαμπτα υλικά υψηλής αντοχής, μπορούν να περάσουν από οποιαδήποτε γωνία τζακιού χωρίς ίχνος δυσκολίας.

Ενώ έχω καθαρίσει το τζάκι το καλοκαίρι το χειμώνα πήγα να το ανάψω και δεν δούλευε.

Ίσως φωλιά πουλιών έχει εγκατασταθεί στην καμινάδα σας, μέλισσες έχουν κτίσει το σπίτι τους ή ακόμα-ακόμα δεν έχετε ανοίξει το τάπερ (τάπερ είναι το σιδερένιο εκείνο κομμάτι ανακλυνώμενο που βρίσκεται στο επάνω μέρος της εστίας του τζακιού).


ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΖΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟΡΟΦΗΣΗΣ

ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΚΑΠΕΛΟ

Τι κάνει ένα περιστρεφόμενο καπέλο;

Χρήσιμες πληροφορίες

Καταρχήν τα περιστρεφόμενα καπέλα διαφέρουν μεταξύ τους, υπάρχουν διάφορες γκάμες καπέλων διάρκειας ζωής από μερικούς μήνες έως 15-20 χρόνια. Λόγω της μόνιμης συναναστροφής με τους πελάτες μας εξαιτίας της διάθεσης καυσόξυλων δεν δυνάμεθα να βάλουμε δεύτερης ποιότητας καπέλα . Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες είναι με 15 χρόνια εγγύηση διπλά ανοξείδωτα, διπλά ρουλεμάν και φιάλη βαλβολύνης με στόμιο για ανανέωση κάθε 5-7 χρόνια. Είναι χειροποίητα και τα καλύτερα της αγοράς, με βάση τα δικά μας κριτήρια και τις χιλιάδες που έχουμε τοποθετήσει στην Αθήνα όλα αυτά τα χρόνια.
Οι διαστάσεις των καπέλων μας είναι Φ25, Φ30 και δημιουργούν φυσικό ελκυσμό στην καμινάδα του τζακιού με αποτέλεσμα η δύναμη του Αιόλου να ανεβάζει στροβιλίζοντας τον καπνό προς τα επάνω. Οπότε όσο πιο πολύ αέρα έχει η περιοχή σας τόσο πιο δυνατό θα είναι (μοτέρ) που θα δουλεύει. Αυξάνεται έτσι η απόδοση του τζακιού μέχρι και 70%.
Επίσης με αντίθετο άνεμο που σε άλλη περίπτωση θα έμπαινε μέσα στην καμινάδα τώρα θα την απομακρύνει το ίδιο το καπέλο (επιπρόσθετα οι λεπίδες του είναι τόσο κοφτερές που οι φωλιές τα μελίσσια ακόμα και τα κουνούπια αποτελούν παρελθόν).
Τέλος απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές του τζακιού αλλά και του τσιγάρου των φαγητών κλπ. Όπως είπαμε λειτουργεί σαν φυσικός εξαερισμός.

Σημείωση: Ένα καπέλο από μόνο του δεν είναι αρκετό, κατόπιν μέτρησης με ειδικό αιλόμετρο από τους τεχνικούς μας και σύμφωνα με μαθηματικούς υπολογισμούς βγαίνει το αποτέλεσμα της ανάλογης προέκτασης που χρειάζεται η καμινάδα για να εφαρμοστεί και να κουμπώσει το καπέλο μας.

01
Καπέλο καμινάδας
02
Καπέλο καμινάδας
03
Καπέλο καμινάδας
04
Καπέλο καμινάδας

Αλλαγή καπέλου καμινάδας

01
Αλλαγή καμινάδας
02
Αλλαγή καμινάδας
03
Αλλαγή καμινάδας
04
Αλλαγή καμινάδας
05
Αλλαγή καμινάδας


 Πότε βάζουμε ένα καπέλο;
Όταν μια καμινάδα αδυνατεί να διώξει τον καπνό προς την ατμόσφαιρα μετρηθεί με ειδικό αιλόμετρο και κρίνει ο τεχνικός ότι χρειάζεται εφαρμογή.

Εάν βάλω το καπέλο θα λυθεί το πρόβλημά μου;
Στο 95% των περιπτώσεων το πρόβλημα λύνεται και δοκιμάζεται επιτόπου το τζάκι σας μπροστά σας. Εάν υπάρχει σοβαρό κατασκευαστικό πρόβλημα του τζακιού, πολλές γωνίες, λάθος σημείο τοποθέτησης, λάθος ύψους τότε περνάμε στη λύση του αντιανεμικού καπέλου με μοτέρ.

ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΕ ΜΟΤΕΡ

Τι είναι ένα τέτοιο καπέλο;

Είναι ένα μοτέρ αναρρόφησης που τοποθετείται στο τελείωμα της καμινάδας αδιάβροχο με μονωμένο καλώδιο και μηχανικά τραβάει τον καπνό από την εστία.
Το αποτέλεσμα της αναρρόφησης αγγίζει το 150% λειτουργεί με ρεύμα και τοποθετείται μια μικρή ηλεκτρική εγκατάσταση κοντά στο τζάκι όπου με ένα ρυθμιστή ταχύτητας αυξομειώνετε την ένταση αναρρόφησης. Μέσα από την μεγάλη γκάμα μας στα καπέλα με μοτέρ που διαφέρουν ως επί το πλείστον σε μεγέθη καθώς και σε ίππους ανάλογα με την απόσταση της καμινάδας επιλέγει ο τεχνικός μας το καλύτερο για εσάς.
Καλέστε στο πλησιέστερο κατάστημά μας και ένας πρόθυμος τεχνικός θα σας επισκεφτεί δίνοντάς σας όσες πληροφορίες χρειάζεστε.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ 39 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ
 • ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΛΚΥΣΜΟΥ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΤΣΑΛΙΝΕΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ , ΝΤΙΖΕΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΝΑΛΑΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ )
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΕΣΤΙΑΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΟΒΟΥΡΤΣΑ (ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ ΚΟΜΑΤΙΩΝ)
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΑΠΕΡ ΣΤΑΧΤΗΣ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΓΩΝΙΑΣ ΤΖΑΚΙΟΥ (Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΟΥΡΜΠΑ ( ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ )
 • ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 39 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ EΣΤΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 39 ΕΥΡΩ!

ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΣΑΣ !!!

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΥΡΑΝΤΟΧΟ ΧΡΩΜΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

energy star logoΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΤΟ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΥΣΕΙΣ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΗΜΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ((( ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ )) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΛΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΥΡΟΤΟΥΒΛΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΙΖΗΜΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ.

       

Διαθέτουμε καυσόξυλα από το 1957 και μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για την άριστη ποιότητα των ξύλων που σας προμηθεύουμε.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Διαθέτουμε 7 υποκαταστήματα και αποθήκες σε όλη την Αττική για την άμεση εξυπηρέτησή σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟ MEGA ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  Λεωφόρος Λαυρίου 53 
Βρείτε μας Google maps ‘’xyla.gr’’
210-9656814
210-6847948 

copyright © xyla.gr
power & design bqd

Τα cookie μάς βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie από εμάς.